Dækker din sundhedsforsikring, hvis du får problemer med hjertet?

Vidste du, at 1 ud af 4 danskere dør af en hjerte-kar-sygdom?Hjerte-kar-sygdom er sammen med kræft den hyppigste dødsårsag i Danmark. Omvendt viser nye tal fra Hjerteforeningen, at der er 452.000 danskere, der er i dag lever med en hjertesygdom. Undersøgelser viser altså også, at i takt med, at der bliver flere hjertepatienter, så bliver der også flere som lever længere med hjerte-kar-sygdom. Fordi befolkningen generelt bliver ældre, og fordi behandlingen bliver bedre. Heldigvis.

H
vis du selv, din pårørende eller din medarbejder bliver henvist til sygehusbehandling på grund af symptomer på hjertesygdom, kan det være afgørende at få den rigtige behandling hurtigt. Ved alvorlige symptomer, kan du være omfattet af et hjertepakkeforløb. Pakkeforløbet sikrer dig eksempelvis, at de relevante diagnostiske undersøgelser gennemføres hurtigt.

Hvis symptomerne ikke er omfattet af et pakkeforløb, kan det være en mulighed at blive udredt på et af landets diagnostiske centre i offentligt regi – eller på et privathospital.

Måske tænker du, at dette ikke er relevant for dig og dine medarbejdere, fordi I har en sundhedsforsikring? I så fald skal du være opmærksom på, at mange sundhedsforsikringer ikke dækker symptomer på hjertesygdom, der er omfattet af pakkeforløbene i det offentlige. Måske giver din sundhedsforsikring mulighed for, at du kan blive undersøgt for dine symptomer på privathospital. Men hvis du skal opereres, skal du tilbage på de offentlige ventelister.

Så er du lige vidt.

Føler du, at alt dette kan være svært at finde rundt i? Det behøver det ikke at være, og jeg kan hjælpe både dig og dine medarbejdere med at navigere. Og du er til hver en tid velkommen til at kontakte mig.

VIAMEDICA

Når sygdom rammer på arbejdspladsen, tilbyder VIAMEDICA  kompetent og empatisk rådgivning.

Vi hjælper med at frigøre ressourcer og begrænse udgifter til sygefravær. Så arbejdspladsen sparer penge.

KONTAKT OS

Adresse: Sct. Mathiasgade 66a, 1. th., 8800 Viborg

Telefon: +45 60 22 37 13

Email: mhj@viamedica.dk

 

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere om VIAMEDICA er du meget velkommen til at kontakte os.

DE SOCIALE MEDIER