Kontakt

Adresse

Kontaktformular

Du er altid velkommen til at skrive til os, hvis du har spørgsmål vedrørende Viamedica og vores ydelser. Brug kontaktformularen herunder eller send os en email.

Sct. Mathiasgade 66a, 1. th.
8800 Viborg

+45 60 22 37 13

Besked sendes...

Der opstod en fejl - prøv
venligst igen.

Besked modtaget

mhj@viamedica.dk

Cvr. nr. 36 48 06 37

Vilkår

1) Viamedica udfører ikke læge - eller sundhedsfagligt arbejde og kan ikke vurdere kvaliteten af kliniske beslutninger. I stedet har vi ved behov mulighed for at rådføre os en række speciallæger.

 

2) Honorar. Viamedicas virksomhed honoreres som udgangspunkt ud fra timeforbrug, som beregnes med 950 kr. plus moms pr. påbegyndt time. Derudover afhænger honoraret af, hvilken ydelse, som ønskes. Du er meget velkommen til at kontakte os for mere information.

 

3) Betaling. Betalingsfrist er netto kontant 14 dage. Ved betaling senere end 30 dage fra faktura dato, beregnes rente efter renteloven. Eventuelle rykkerskrivelser tillægges et gebyr på kr. 100,00.

 

4) Brug af emails. Det forudsættes i det omfang, der udveksles fortrolige helbredsoplysninger pr. mail, at Viamedicas kunder er indforståede med den risiko, der kan være forbundet med, at fortrolige oplysninger, som følge af denne form for kommunikation, kan komme til andres kundskab.

 

VIAMEDICA

Når sygdom rammer på arbejdspladsen, tilbyder VIAMEDICA  kompetent og empatisk rådgivning.

Vi hjælper med at frigøre ressourcer og begrænse udgifter til sygefravær. Så arbejdspladsen sparer penge.

KONTAKT OS

Adresse: Sct. Mathiasgade 66a, 1. th., 8800 Viborg

Telefon: +45 60 22 37 13

Email: mhj@viamedica.dk

 

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere om VIAMEDICA er du meget velkommen til at kontakte os.

DE SOCIALE MEDIER