Om

Viamedica er en professionel rådgivningsvirksomhed, der viser vejen for mennesker og deres pårørende, når de bliver ramt af alvorlig sygdom.

 

Vi henvender os til privatpersoner såvel som virksomheder, der ønsker at hjælpe deres ledere/medarbejdere hurtigt og effektivt til afklaring af diagnose og relevant behandling i ind- eller udland.

 

I Viamedica har vi stor ekspertise i at finde vej igennem de forskellige instanser af sundhedssektoren, og som projektleder i individuelle sygdomsforløb kan vi hjælpe dig og dine medarbejdere med effektivt at navigere i systemet.

MARIE HELENE JAKOBSEN

Jeg har mere end 16 års erfaring med at rådgive og vejlede mennesker, der er kommet ud af kurs på grund af alvorlig sygdom.

Som jurist har jeg i mine forskellige funktioner læst og vurderet rigtig mange patientjournaler og speciallægeerklæringer, ligesom jeg har lyttet til og talt med et tilsvarende antal mennesker, der har været i krisetilstand.

Gennem fem år har jeg været leder af et rådgivningskontor i sundhedsvæsenet. Her har jeg oplevet systemet og dets mekanismer indefra samtidig med, at jeg har erfaret, hvordan rigtig mange patienter farer vild i systemet og føler sig utrygge og oversete under deres udrednings - og behandlingsforløb.


Som beskikket medlem af Ankenævnet for Patienterstatningen, har jeg på tæt hold oplevet, hvordan mange patientskader og klagesager opstår på grund af travlhed, mangelfuld kommunikation og misforståelser blandt sundhedspersonalet og patienterne.


Jeg brænder for at bruge min viden og erfaring til at gøre en forskel og bane vejen for dine medarbejdere, når de bliver ramt af alvorlig sygdom.


Derfor har jeg grundlagt VIAMEDICA.

Har du som kollega og/eller leder oplevet, at én du arbejder sammen med, er blevet alvorligt syg?

Og har du erfaret, at sygdom kan koste ressourcer. Både menneskeligt og økonomisk?

I min virksomhed VIAMEDICA har jeg specialiseret mig at finde den bedste og mest effektive vej igennem sundhedssystemet.

Undervejs kan jeg yde støtte og hjælpe den ramte gennem forløbet. Så arbejdspladsen sparer omkostninger og ressourcer til langvarigt fravær.

Se mere her til venstre.

VIAMEDICA

Når sygdom rammer på arbejdspladsen, tilbyder VIAMEDICA  kompetent og empatisk rådgivning.

Vi hjælper med at frigøre ressourcer og begrænse udgifter til sygefravær. Så arbejdspladsen sparer penge.

KONTAKT OS

Adresse: Sct. Mathiasgade 66a, 1. th., 8800 Viborg

Telefon: +45 60 22 37 13

Email: mhj@viamedica.dk

 

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere om VIAMEDICA er du meget velkommen til at kontakte os.

DE SOCIALE MEDIER